El fitxatge més car de la història del Barça: 105 milions d’euros més 40 de variables. I també el fitxatge amb la presentació més llarga: més d’una hora de retard, que els aficionats han fet pagar al president, Josep Maria Bartomeu, amb mocadors i xiulada. Tant és així, que Dembélé ha fet una aturada a mig camí del vestuari per apaivagar els ànims dels aficionats des de la llotja. Un problema burocràtic entre el jugador i el Borussia Dortmund ha allargat la signatura però l’espera ha valgut la pena.
El nou dorsal 11 blaugrana té molta qualitat i 20 anys que han deixat veure els nervis en intentar fer algun malabarisme amb la pilota. Potser ser el substitut de Neymar i els més de 100 milions que ha costat pesen, però el francès té clar que encara li queda molt per aprendre.

El secretari tècnic blaugrana, Robert Fernández, ha confirmat que l’extrem francès era un objectiu que seguien des de feia temps. Ara, l’objectiu és tancar el fitxatge del brasiler del Liverpool Philipe Coutinho i, si l’operació sortida ho permet, també el de l’extrem del PSG Ángel Di María.