L’Espanyol B ha començat a mostrar bona part del potencial que té en aquesta Tercera Divisió. Els de David Gallego han superat l’Ascó per 3 a 0. El matx s’ha començat a decantar de la balança blanc-i-blava en el minut quatre en una bona jugada que acaba Max. El gol sembla que hagi perjudicat els locals perquè l’equip no ha trobat el ritme de joc, massa pausat i sense profunditat. De fet, l’entrenador fins i tot ha fet un canvi, el de Jordan per Pibe en el minut 26. I a punt ha estat d’entrar Pol al camp, però finalment el canvi no s’ha produït.
A la segona meitat s’ha vist una versió millorada del filial espanyolista, que ha deixat l’enfrontament gairebé vist per a sentència quan Max ha firmat un doblet en el minut 53.
Han estat els millors minuts del conjunt blanc-i-blau, amb ocasions per ampliar encara més el marcador. Finalment ha estat “Pipa”, en una jugada personal, qui ha fet el 3 a 0 definitiu. Un autèntic golàs.
L’Ascó encara ha tingut temps per dir-hi la seva, però no era el dia per als de Santi Castillejo, que haurien pogut acabar l’enfrontament amb algun gol a favor.