L’ambient del Pionir potser va afectar els blaugrana, que van donar una pobra imatge a la primera part. L’Estrella Roja espantava sota els taulers amb jugades de força i qualitat, com aquesta esmaixada de Lessort. Seraphin, el màxim encistellador del Barça, amb 16 punts, mantenia l’equip dins el partit, però els serbis gràcies a l’encert en el llançament exterior de Rochestie van ampliar les diferències fins al 44-32 de la mitja part. L’inici de la segona va fer presagiar el pitjor. Jankovic va intimidar Tomic sota la cistella, però el Barça va reaccionar i va començar a carburar. Oriola anotava un triple que ajustava el marcador i els blaugrana van creure que podien guanyar el partit. Els nervis i les errades van arribar al cantó serbi i això ho van aprofitar els de Sito Alonso van capgirar el marcador. Va ser en aquesta cistella de Hanga, 79 a 80. Va ser l’únic moment que el Barça va manar en el marcador. Els dos últims minuts van ser de domini de l’Estrella Roja. Els triples a la pista feien que els aficionats deixessin anar la tensió acumulada durant tot al partit. Al final, primera derrota del Barça de Sito Alonso.