El Barça Intersport es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei després de guanyar a la pista de l'Anaitasuna per 29 a 33, en una eliminatòria disputada a partit únic. El Barcelona va dominar durant tot l'enfrontament i va arribar a tenir avantatges de fins a sis gols. Tot plegat, però, es va complicar quan faltaven dos minuts per al final i els navarresos es van col·locar a dos gols. Un temps mort demanat pel tècnic, Xavi Pascual, va evitar patiments d'última hora i el Barça va acabar guanyant per quatre gols.

Helvetia Anaitasuna, 29 – Barça Intersport, 33

Helvetia Anaitasuna: Álex Capón, Ricard Reig (7), Javier Borragán (3), Cristian Martínez (1), Xabier Etxeberría (3), Miguel Goñi (3), Ibai Meoki (2) -set inicial-. Matías Schulz (porter), Ion Latorre (1), David Carvajal, Rubén Montávez (2), Bozidar Nadoveza (5), Arkaitz Arizcuren, Carlos Chocarro (1), Álex Marcelo (1), Yaroslav Kisselev.

Barça Intersport: Arpad Sterbik, Juanín García (9), Víctor Tomás (2), Raúl Entrerrios, (1) Cedric Sorhaindo (1), Míkel Aguirrezabalaga (3) -set inicial-. Daniel Saric (porter), Magnus Jernemyr, Siarhei Rutenka (1), Martin Stranovsky (2), Albert Rocas (2), Ángel Montoro, Viran Morros (1), Daniel Sarmiento (4), Eduardo Gurbindo (5), Jesper Noddesbo (3).

Marcador cada cinc minuts: 2-2, 4-6, 6-8, 8-12, 9-14 i 12-16 al descans. 15-18, 18-22, 21-24, 22-28, 26-29 i 29-33.

Àrbitres: Antonio Merino Mori i Javier Moyano Prieto.