El Barça Regal va sumar la sisena victòria a la Lliga ACB després de 10 jornades. El Barcelona es va imposar al Cajasol per 78 a 64. Després d'una primera part igualada, i que fins i tot van dominar els andalusos al descans per 29 a 32, a la segona part el Barça va reaccionar i va capgirar el marcador gràcies al joc interior. Tomic i Lorbek en aquest aspecte van ser els millors. Navarro i Pete Mickael van tornar a jugar després de perdre's l'últim partit de l'Eurolliga.

FCB REGAL, 78 – CAJASOL, 64

FCB Regal: Huertas (5), Rabaseda (2), Ingles (13), Lorbek (7), Tomic (13) –cinc inicial-, Abrines, Navarro (9), Mickeal (11), Wallace (8), Todorovic, Sada (2) i Jawai (8).

Cajasol: Satoransky (13), Dozier (7), Balvin (2), Asbury (13), Tepic (10) –cinc inicial-, Bogdanovic (19), Holland, Sastre, Burjanadze i Triguero.

Àrbitres: García González, Peruga i Cardús.

Parcials: 15-15 /14-17 / 26-13 / 23-19