Les blaugrana han dominat la possessió de la pilota durant tot el partit i no han trigat a obrir la llauna. Patri, ha carregat la cama dreta des de la frontal i ha engaltat la pilota amb un xut creuat impossible per a Pili.

La portera canària ha estat la protagonista del segon gol blaugrana, només 10 minuts després. Bussaglia ha servit un córner que Pili ha refusat cap a l’interior de la seva pròpia porteria. Decepció per a les de Tenerife i alegria per a les blaugrana, que encarrilaven el partit. Tot i això, les visitants han retallat distàncies a pilota aturada amb un gol de Simpson al minut 27. Però avui els tres punts s’havien de quedar a casa i Patri, una altra vegada, ha aprofitat una pilota dins l’àrea per fer el 3-1 definitiu.