El Sant Andreu no ha pogut sumar la quarta victòria consecutiva. Els andreuencs han empatat a 0 amb el Terrassa. Les defenses s’han imposat als atacs i els dos porters han hagut d’intervenir poques vegades. Amb aquest empat els quadribarrats mantenen intactes les opcions de jugar la promoció d’ascens.

Primera part molt ensopida i sense gairebé ocasions de gol. Les defenses s’han imposat als atacs i s’ha generat molt poc perill. Elhadji, de cap, ha enviat alt. El Terrassa s’ha aproximat a pilota aturada. Segovia ha utilitzat els punys per evitar complicacions. I la més clara de la primera part, aquest intent de rebuig de la defensa egarenca, que està a punt de marcar-se en pròpia porta.
La segona part ha començat més entretinguda i els porters hi han hagut d’intervenir. Aquí ha estat Kuku, qui ha estat a punt de fer el primer. I tot seguit el perill s’ha traslladat a l’àrea quadribarrada. Nils Puchades ha posat a prova els reflexos de Segovia. I en aquest intercanvi de cops, la següent ocasió ha estat per als andreuencs. El xut de Guerrero des de la frontal ha sortit fregant el pal. El partit s’ha tranquil·litzat i a la mitja hora de joc ha estat Josu, de falta, qui ha fet intervenir amb encert José Ortega. El Terrassa, però, no s’ha arronsat i ha buscat un gol que li pogués donar la victòria. Daisuke aquí ha aixecat una mica massa la pilota davant la sortida de Segovia.

La roda de premsa de Mikel Azparren

 

El partit: UE Sant Andreu – Terrassa FC