L’Horta ha sortit al Feliu i Codina amb la confiança i la moral que donen les tres victòries consecutives. I després d’uns primers minuts de tempteig, els hortencs han tingut l’1 a 0 en aquesta rematada de Marc Río, que surt ajustadeta al pal. Però just a la jugada següent el Cerdanyola s’ha avançat. Rubén ha recollit un rebuig i des de fora l’àrea ha engaltat un magnífic xut que ha fet inútil l’estirada d’Andrés. El gol ha afectat anímicament l’Horta, que ha estat a punt d’encaixar el segon, però el xut d’Aliaga de falta va a parar al travesser. A la represa, els barcelonins han sortit a buscar l’empat, però no han estat gaire encertats. L’ocasió més clara, quan l’àrbitre ha assenyalat penal en aquesta sortida de Del Río que s’emporta Arranz. El davanter ha agafat la responsabilitat de llançar-lo, però el porter ha evitat el gol amb els peus. Ja a l’últim minut el Cerdanyola ha fet el segon. Ha estat Torres qui ha sentenciat el partit.