El Sevilla impulsat per la passió que aixeca la Setmana Santa a la capital andalusa va tenir el Barça contra les cordes. Els blaugrana van estar a punt d’encaixar la primera derrota a la Lliga, però en el tram final va arribar la resurrecció. El Sevilla va aprofitar una badada defensiva del Barça per inaugurar el marcador. El “Mudo” Vázquez tot solet dins l’àrea només va haver d’empènyer la pilota. S’esperava la reacció dels de Valverde a la segona part, però la passivitat dels blaugrana va ser clau en el segon dels andalusos. Ter Stegen va salvar el primer xut, però ja no va poder fer res davant la rematada de Correa. Amb 2 a 0 i 30 minuts per davant va entrar Messi al camp i el Barça, fins aleshores imprecís i espès, va millorar. Luis Suárez va fregar el gol. Els blaugrana abocats a l’atac deixaven espais en defensa i el Sevilla va tenir diverses oportunitats per sentenciar el partit. Però el Barça no es va rendir. Va treure l’orgull d’equip campió i Rakitic va enviar una altra pilota al pal, la 31a de la temporada en Lliga. I quan tot semblava dat i beneït va aparèixer la fam de gol de Luis Suárez, que va rematar acrobàticament per fer el primer del Barça. Era el minut 87 i només un més tard va arribar l’empat. Messi, l’anomenat Déu del futbol, va marcar des de fora l’àrea. Una vegada més Messi va ser el salvador de l’equip.