Al Municipal d’Ascó s’enfrontaven el setè classificat, l’Europa, i el vuitè, l’Ascó, amb els ànims i les ganes d’apropar-se una mica més a la promoció d’ascens. I els primers a crear perill han estat els locals. El xut de Roger Escribà l’ha rebutjat a córner Arnau. Ha estat una primera part sense un dominador clar i amb molt poques ocasions. Arnau, però, ha hagut de tronar a treure una mà salvadora quan ja gairebé es cantava gol després del xut de Cheikh. Just abans del descans hi ha hagut l’única aproximació amb perill de l’Europa; David Jiménez, des de la cantonada, ha intentat el gol olímpic, però no hi ha hagut sort.

La dinàmica de la primera part s’ha repetit a la segona. Poques arribades clares. L’Europa ho ha tornat a intentar a pilota aturada. La rematada de Guillen surt fregant el pal. Els graciencs han generat més perill. David Jiménez ha engaltat un bon xut i la pilota ha sortit ben a prop de la creueta. I quan faltaven 10 minuts per al final, penal sobre Raíllo. El mateix davanter escapulat s’ha encarregat de llançar-lo i transformar-lo. L’Ascó s’ha bolcat a l’atac desesperadament buscant l’empat i aquest ha arribat en el minut 85. Cheikh de cap ha fet l’1 a 1. En els últims minuts l’Europa hauria pogut fer el segon i endur-se els tres punts, però Damià no encerta a trobar porteria. Després ha estat Ángel De la Torre, qui està ben a punt de fer el segon dels escapulats. Ja en temps de descompte ha estat David Jiménez qui hauria pogut fer l’1 a 2, però la sort no ha somrigut els barcelonins.