Homenatge dels jugadors del Barça a Rómulo, operat del trencament del lligament anterior del genoll i que es perdrà la resta de la temporada. A més de Rómulo, l’equip tampoc no va poder comptar amb Bateria i Sergio Lozano, però no va tenir problemes per imposar-se al Jumilla i continua al capdavant de la classificació. Joselito va ser l’encarregat d’obrir el marcador al minut 5 i Dyego va signar el segon cinc minuts més tard. Amb 2 a 0 es va arribar al descans. A la represa, Fernández va escurçar diferències per al Jumilla, però en cap moment el gol va significar una reacció dels murcians. Roger va marcar el tercer dels blaugrana i després Ferrao, Tolrà i una altra vegada Roger van arrodonir la mitja dotzena. Tot i la victòria el tècnic del Barça, Andreu Plaza, no va acabar gens content del partit dels seus jugadors.