Dyego, el gran protagonista

Aquest penal de Dyego ha donat la victòria al Barça, que d’aquesta manera empata la final a dues victòries i força el cinquè i definitiu partit per decidir el campió de Lliga. Serà aquest dimarts a la pista del Movistar Inter.

El Barça guanyar el Movistar Inter i força el cinquè partit de la final

Gadeia i Dyego marquen a la primera part

L’estratègia ha tornat a jugar una mala passada al Barça. Gadeia ha avançat els madrilenys. Als blaugrana, per tant, els ha tocat remar contra corrent. Han disposat d’un bon grapat d’ocasions per empatar, però o la falta d’encert o les aturades d’Herrero han impedit el gol. De fet, Sergio Lozano ha disposat d’un doble penal, però el porter del Movistar Inter l’ha rebutjat. Però just abans del descans ha arribat l’empat assistència de Rivillos, i Dyego, al segon pal, ha fet l’1 a 1.

A la segona part el marcador no s’ha mogut fins al tram final del partit. Quan faltaven cinc minuts per al final Sergio Lozano ha fet el 2 a 1 per al Barça. Aleshores els madrilenys han tret el porter jugador i en l’últim minut de partit Gadeia feia el 2 a 2. Semblava el resultat final, però encara i havia moltes sorpreses. Quan faltaven nou segons per acabar Rafa Rato ha marcat el tercer del Movistar. Els madrilenys han celebrat el gol, un gol que els donava la Lliga, es veien campions.

Èpica i orgull per forçar la pròrroga

Però quedava temps i el Barça l’ha aprofitat per empatar. Dyego ha fet una fantàstica jugada personal i ha fet l’empat a 3 quan faltava un segon per al final. El partit, en una final d’infart, ha anat a la pròrroga. En el temps extra el marcador no s’ha mogut i tot s’ha decidit als penals. Ortiz ha enviat la pilota al pal i el tercer i últim llançament del Barça Dyego l’ha transformat i, per tant, ha donat la victòria als blaugrana.