Un partit intens i emocionant fins al final

Els 5.612 espectadors culers que han anat al Palau Blaugrana han vist d’entrada un Barça amb molta fam. Tot i la lesió de Ferrao arran d’una topada amb Rafael, els blaugrana de seguida han posat fil a l’agulla. Lozano i Esquerdinha han fet els dos primers gols d’un partit que dominaven. Però l’Inter té jugadors de molta vàlua i experiència i Daniel ha retallat la diferència. Amb 2 a 1 s’ha acabat la primera part.
A la represa Mario Rivillos ha fet el 3 a 1 als 15 minuts. L’Inter ha sortit amb porter jugador i el cordovès Bebe ha fet el 3 a 2 quan faltaven tres minuts per al final. Els atacs dels madrilenys han estat constants fins al final però el Barça ha aguantat sense rebre cap més gol i dissabte, a les 19.15 h, disputarà el quart partit de la final també al Palau contra l’actual campió de Lliga.
El porter blaugrana Paco Sedano ha anunciat que es retirarà quan s’acabi la final i, de moment, jugarà un partit més en el santuari dels culers.

FC Barcelona Lassa (2+1): Sedano, Aicardo, Dyego, Lozano i Ferrao –cinc inicial- Leo Santana, Joao, Adolfo, Rivillos, Joselito, Esquerdinha.

Movistar Inter (1+1): Jesús Herrero, Gadeia, Rafael, Ortiz i Elisandro –cinc inicial- Humberto, Bebe, Daniel, Pola, Solano, Ricardinho, Taffy, Borja.

Gols: 1-0 Sergio Lozano (4’), 2-0 Esquerdinha (5’), 2-1 Daniel (18’), 3-1 Rivillos (35’), 3-2 Bebe (37’).