El miler i mig d’aficionats que han omplert de gom a gom el camp de l’Àliga s’han endut una galleda d’aigua freda just en començar el partit. Penal de Nacho sobre Cristiano Ronaldo. El portuguès l’ha transformat i la decepció s’ha apoderat de les graderies. La decepció ha donat pas a l’alegria entre els aficionats de La Roja quan Diego Costa ha aconseguit l’empat. Els seguidors han celebrat d’allò més l’1 a 1, que ha fet el davanter de l’Atlètic de Madrid.

Però just abans del descans Portugal ha tornat a marcar. Cristiano Ronaldo ha fet el segon dels portuguesos. Els aficionats de la selecció espanyola no s’ho acabaven de creure. En la segona part els nervis de la derrota han donat pas a l’alegria de la victòria. Diego Costa ha empatat el partit. Hi ha hagut cares de satisfacció i crits d’ànims cap a la selecció que entrena Fernando Hierro. I l’esclat d’alegria ha arribat només uns minuts després. Nacho ha fet saltar de les cadires els aficionats de la selecció espanyola. Per primer cop Espanya s’havia col·locat per davant en el marcador. Però el partit ha acabat amb cares llargues. Cristiano Ronaldo de falta ha fet l’empat a tres. Dominaven la decepció i tristesa dels aficionats a La Roja quan marxaven cap a casa. Gairebé ningú no es creia que la selecció espanyola no hagués sumat els tres primers punts en el Mundial.