Poc abans de començar el partit, l'equip ha ofert a l'afició les copes la UEFA Futsal Cup i del Rei. La festa ha continuat perquè els homes de Marc Carmona han sortit endollats des del principi i en set minuts han deixat l'enfrontament gairebé sentenciat, amb els gols de Fernandao, Lozano i Ortego. La superioritat barcelonista ha estat molt clara, sobretot durant la primera meitat. En dos minuts, del 13 al 14, Wilde i Lozano han fet pujar el 5 a 0 en el marcador i ha deixat els murcians sense poder reaccionar. El matx ha continuat igual a la segona meitat, i Ortego ha fet el 6 a 0, el segon en el seu compte particular. La tímida reacció del Jumilla ha arribat amb dos gols gairebé consecutius del mateix jugador, Pizarro. Amb el 6 a 2, els visitants han evitat un marcador més escandalós encara, però no han pogut aturar les ganes dels blaugrana d'agradar a la seva afició després de gairebé un mes sense jugar al Palau. Curiosament, el rival d'aquell 18 d'abril també va ser el Montesinos Jumilla. Al final, els gols de Wilde, Aicardo i Dyego han arrodonit el marcador que ha acabat amb un escandalós 9 a 2. El Barça se les haurà contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Burela i elPozo Múrcia, eliminatòria que es decidirà aquest diumenge.

FC Barcelona – 9: Cristian, Aicardo, Lin, Lozano i Fernandao -cinc inicial-; Torras, Dyego, Conde, Wilde, Ortego i Serrano.

Montesinos -2: Chico, Cristian, Lolo Suazo, Rober i Ique -cinc inicial-; Chino, Josiko, Pichi, Pizarro i Zamora.

Gols: 1-0, Fernandao (min 3); 2-0, Lozano (min 6);  3-0, Ortego (min 7); 4-0, Wilde (min 13); 5-0, Lozano (min 14); 6-0, Ortego (min 22); 6-1, Pizarro (min 28); 6-2, Pizarro (min 29); 7-2, Wilde (min 30); 8-2, Aicardo (min 33), i 9-2, Dyego (min 34).