El Barça es va avançar amb un gol matiner de Pablo Álvarez i va mantenir el to durant la primera meitat. Pascual va fer el 0 a 2; Reinaldo, el tercer, i Pascual novament va situar el quart en el compte particular dels blaugrana. A la represa no va variar el guió, tot i que al primer minut Sergi Romeu va marcar per als locals. Marc Torra va fer el cinquè i Pablo Álvarez, el sisè. Amb el duel sentenciat, Torra va aconseguir l’1 a 7 i la golejada es va tancar amb un gol de Barroso.

CP Calafell Tot l’Any (0+1): Arellano, Marc Vergés, Rosa, Ferrer i Gerard Vergés –cinc inicial–; Romeu, Riera, Palau, Galbas i Andreu.

FC Barcelona (4+4): Egurrola, Panadero, Barroso, Álvarez i Reinaldo –cinc inicial–; Torra, Marín, Matías Pascual i Gabarra.

Gols: 0-1, Pablo Álvarez (min 2); 0-2, Pascual (min 13); 0-3, Reinaldo (min 16); 0-4, Pascual (min 25); 1-4, Sergi Romeu (min 26); 1-5, Torra (min 40); 1-6, Pablo Álvarez (min 41); 1-7, Torra (min 41), i 1-8, Barroso (min 45).