La teòrica superioritat blaugrana es va fer palesa a mesura que anava avançant el partit. En els primers minuts la valentia dels riberencs va fer que arribessin a empatar a 2, però a partir d'aquí el Barcelona va dominar i no va donar cap opció al rival. A la segona part el parcial va ser de 0 a 8. El màxim golejador del partit va ser un dels tres fitxatges d'aquesta temporada, Batería, que va marcar cinc gols. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona "Al final el partit ha caigut pel propi pes, per profunditat de banqueta, per qualitat, però, la veritat és que les sensacions no eren molt bones a la mitja part." El Barça s'enfrontarà amb el Marfil Santa Coloma a la final, que va superar l'Hospitalet per 10 a 4. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona "Tots els partits Barça-Marfil són molt semblants des del punt de vista que ells juguen amb una intensitat altíssima i si nosaltres no ho igualem ens passaran per sobre, seguríssim." El partit es jugarà al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet i serà una reedició de la final de l'any passat.

FS Hospitalet AE – 2 FC Barcelona – 12

Hospitalet Bellsport: Sin, Nuñez, Amores, Folqué, Amador, Alcántara, Rodoreda, Sierra, Amante, Sellarés, Jiménez, Pedrero, Ramos.

Barça: Cristian, Adrián Ortego, Aicardo, Batería i Wilde – cinc inicial-; Dyego, Lozano, Saad, Gabriel, Plana, Pacheco.

Gols: 1-0 Amante (2’), 1-1 Batería (9’), 1-2 Lozano (10’), 2-2 Folqué (10’), 2-3 Aicardo (11’), 2-4 Aicardo (16’), 2-5 Batería (25’), 2-6 Batería (27’), 2-7 Wilde (30’), 2-8 Pacheco (32’), 2-9 Ortego (33’), 2-10 Batería (34’), 2-11 Batería (36’), 2-12 Gabriel (38’).