El Barça ha començat amb ple de victòries en les competicions prèvies aquesta temporada i ja té dos títols al sarró, la Supercopa de Catalunya i la d'Espanya, que va oferir ahir a l'afició. Els barcelonistes tenen un llistó difícil de superar perquè la temporada passada va guanyar tots els partits de la Lliga Asobal. XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona " Tot i això, l'inici dels de Xavi Pascual va ser plàcid, victòria còmoda amb bona actuació dels nous fitxatges. Gonzalo Pérez de Vargas va estar molt encertat a la porteria, Jallouz va fer un inici de partit excel·lent i va acabar amb sis gols i Sigurdsson es va convertir en el màxim anotador de l'enfrontament amb vuit gols.

FC Barcelona – 42 BM Aragó – 25

FC Barcelona: Pérez de Vargas, V. Tomás (3), Sorhaindo (3), Sarmiento (2), Ariño (5), Gurbindo, Jallouz (6) -set inicial-, Noddesbo (3), Entrerríos (2), Saric, Sigurdsson (8), Oriol Rey, Viran, Karabatic (2), Saubich (1), Lazarov (7).

BM Aragó: Álvaro, Sorli (2), Asier Antonio, Val (2), Del Valle (5), Camas (1), Ariño (7) -set inicial-, Olano, S. Martínez, Claveria (4), Castro, Larcuen (1), Sergio García (1), Ionut Iorban, Millan (1), Tuquet.

Parcials cada cinc minuts: 5-0 / 9-2 / 10-6 / 13-8 / 16-9 / 20-10 / 23-14 / 26-14 / 29-18 / 34-20 / 36-21 / 42-25.

Observacions: Partit la jornada 1 de la Lliga Asobal disputat al Palau Blaugrana davant de 1.014 espectadors.