El Barça B ha sortit disposat a solucionar el partit per la via ràpida i en el minut 8 ha arribat l’1 a 0, obra de Dani Romera. Ha estat obrir el marcador i els gols han anat caient un rere l’altre. Dos minuts més tard, ha estat Jesús Alfaro qui ha fet el 2 a 0, i al minut 12 el filial blaugrana ha marcat el tercer. Aquest cop ha estat Àlex Carbonell qui ha encertat entre els tres pals. Els de Gerard López, molt encertats, no han aixecat el peu de l’accelerador i Gumbau, de penal, ha fet el 4 a 0. El festival golejador ha continuat ben viu. El cinquè ha arribat en el minut 25 i ha estat obra de Dani Romera. Sense temps gairebé per celebrar el cinquè, ha arribat el sisè abans de la mitja hora de joc. Jesús Alfaro n’ha estat l’autor. I un minut més tard, el setè. Dani Romera signava el seu triplet personal. Després del 7 a 0 el partit ha agafat aire i l’efectivitat golejadora s’ha aturat fins just abans del descans, quan Jesús Alfaro ha marcat el vuitè. Així s’ha arribat a la mitja part. A la segona part el festival golejador s’ha aturat, però encara s’han pogut veure fins a quatre gols més. El novè l’ha fet Alberto Perea i en el tram final del partit, la resta. El desè ha estat obra de Kaptoum. El penúltim l’ha fet Cardona i el dotzè de la tarda ha estat obra d’Ignacio Abeledo. El Barça continua una setmana més com a líder.