La Damm ha homenatjat el campió de Lliga. Els cervesers han fet el passadís al Barça, quan aquest ha saltat al camp. Els primers minuts han estat de domini dels blaugrana, que haurien pogut fer el primer. Després ha arribat la pluja i això ha despertat la Damm, que s’ha apropat amb perill, però no ha pogut marcar. Abans del descans el Barça ha tornat a tenir una altra oportunitat, però Juan ha aturat bé. A la represa han arribat els gols. A més, el primer dels blaugrana ha estat molt matiner: en el minut tres de la segona part Abel ha fet el 0 a 1. I el segon del Barça juvenil no ha trigat gaire a arribar. En el minut 64 Moncho ha fet el 2 a 0. A partir d’aquí el Barça, al contraatac, hauria pogut fer el tercer, però el marcador ja no s’ha mogut. La Damm també ha tingut les seves ocasions, però els cervesers no han estat encertats en la rematada final.