Al Municipal de la Verneda feia un dia esplèndid per una matinal de futbol. El que segurament no s'esperaven els aficionats és que avui veurien una golejada històrica. Tot i jugar amb l'Olesa, el cuer de la Primera Catalana i ja, equip de Segona, no valia badar i el tècnic Juanjo Garcia no volia relaxacions. El Júpiter no ha fallat sinó que ha estat una màquina de fer gols. 7 a 0 en els primers 45 minuts. Un escàndol. Ramon en el minut 8, Romo 3 minuts després, Raúl en el 16. Altra vegada Ramon en el 35, en propia porteria un minut després, Raúl de nou, un minut després i el segon de Romo en el 42. És a dir, 7 a 0 amb 2 de Ramon, 2 de Romo, 2 de Raúl i un en pròpia porteria pels qui s'hagin descomptat. A la segona part, els de la verneda han afluixat el ritme però n'han fet un parell més. En el 55 hat-trick de Ramon i en 68 Eric feia el 9 a 0. En els seguents 22 minuts han intentar marcar el desè, la doble maneta però ja n'hi havia prou. JUANJO GARCÍA entrenador del CE Júpiter "Jo em veig amn moltíssimes opcions de disputar el lloc fins el final, el què passa és que tenim partits molt complicats."