Tretzena Supercopa d’Espanya d’hoquei sobre patins per al Barça. Els blaugrana s’han imposat a la final, disputada al Pavelló Olímpic de Reus al Liceo de la Corunya per 3 a 2. Ha estat un partit molt disputat i en què els porters dels dos equips n’han estat els grans protagonistes.

Gol inicial del Liceo i el Barça capgira el marcador abans del descans

Després de perdre la final de la Lliga Catalana davant el Noia, el Barça afrontava la final de la Supercopa d’Espanya amb ganes de sumar el primer títol de la temporada. Però les coses no han començat gens bé per a l’equip d’Edu Castro. Dava Torres, al minut nou de partit, ha avançat els gallecs. Però els blaugrana han reaccionat, i abans del descans Marc Grau i Ignacio Alabart han capgirat el resultat per posar el 2 a 1 al final de la primera part. En aquest tram del partit hi han destacat les intervencions dels porters dels dos equips de Carles Grau i Tiago Rodrígues.

Pau Bargalló amplia les distàncies

Després del descans, i quan només s’havien disputat cinc minuts, Pau Bargalló ha fet el 3 a 1. Un gol que ha donat tranquil·litat al Barça i que li ha permès jugar amb calma la segona part. Un alleugeriment, però, que s’ha trencat amb el gol de Lluís Ricart en l’últim minut de partit. En el tram final, amb el Liceo jugant amb cinc homes d’atac, el Barça s’ha fet fort en defensa i ha acabat guanyant la 13a Supercopa d’Espanya.