Dennis González, medalla or solo lliure Fukuoka 2023
@nataciocat

Primera medalla d’or per al nedador del CN Kallípolis, Dennis González, en el seu debut al Mundial de Fukuoka. El barceloní de 19 anys s’ha proclamat campió del món en el solo lliure de natació artística i suma la sisena medalla per a la delegació espanyola.

Debut en un Mundial i or per a Dennis

Dennis González no ha pogut tenir millor debut en el Mundial de natació de Fukuoka 2023. El nedador del Club Natació Kallípolis ha aconseguit la medalla d’or en la modalitat de solo lliure després de sumar 193,0334 punts en la final disputada a la piscina de la Marina Messe de Fukuoka. Per darrera d’ell han acabat el colombià Gustavo Sánchez, amb 189,9625, i el nord-americà Kenneth Gaudet, amb 179,5562 punts.

D’aquesta manera, González es converteix en el primer campió del món en solo lliure en natació artística. El barceloní, que ja s’havia proclamat campió del món junior, ha aconseguit l’or després d’un exercici en què ha modificat la rutina a darrera hora aconseguint quatre punts d’avantatge sobre el segon classificat.

Aquesta és la sisena medalla de l’equip espanyol, després dels ors de l’equip tècnic i del solo tècnic masculí, la plata del duet mixt amb Emma García i Dennis González i els bronzes d’Iris Tió (solo tècnic) i el duo tècnic amb Alisa Ozhogina i Iris Tió.

Dennis González, medalla or solo lliure natacio sincronitzada
@RFEN_Oficial