La danesa Malene Degn i el francès Victor Koretzky han estat els guanyadors de la 14a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT. La competició, que s’ha celebrat en un circuit per la muntanya de Montjuïc, s’ha fet sense públic a causa de les restriccions per la pandèmia del coronavirus.

Degn, sense rival

A la prova femenina la guanyadora, Malene Degn, que era la gran favorita, no ha donat opció a les rivals. Des de la sortida, la danesa ha imposat un ritme molt fort i en cada volta anava augmentant l’avantatge. En cap moment ha patit per la victòria i ha creuat la meta amb certa distància respecte a la barcelonina Sara Gay, que ha estat segona, i la gironina Meritxell Figueres, que ha arribat en tercera posició.

Koretzky ataca a la part final

La competició masculina ha estat més competida. Primer s’ha format un grupet de tres ciclistes, l’holandès Vader, el francès Koretzky i el català Cullell, que han marcat el ritme. A la part final de la competició, Koretzky s’ha escapat i ha aconseguit creuar la meta en solitari. La segona posició ha estat per Vader i al tercer graó del podi hi ha pujat el francès Hugo Drechou.