frases gerard piqué

Gerard Piqué sap per Xavi Hernández que la temporada que ve tindrà pocs minuts. El tècnic va reunir-se amb el capità fa dues setmanes i va dir-li que no serà titular. Els problemes físics que ha tingut en les darreres temporades i una vida molt activa fora del futbol han fet que Xavi s’hagi decidit a parlar clar amb un dels futbolistes més importants del vestidor.

La gran competència de Piqué

Xavi Hernández vol que el Barça fitxi Jules Koundé. Si ho aconsegueix, Piqué tindrà una gran competència amb el francès, amb Araújo, amb Eric Garcia i amb Andreas Christensen. El número 3 del Barça va reaccionar de seguida a les paraules de l’entrenador i va comprometre’s a focalitzar tots els esforços en la seva vida esportiva. Piqué té contracte fins al 30 de juny del 2024 i està entestat a demostrar a Xavi que pot ser titular indiscutible.

Laporta entra en acció

Gerard Piqué és un emblema del club i el president del Barça, Joan Laporta, ho entén així. L’entrenador ha dit al mandatari i a Mateu Alemany que vol Koundé per substituir Piqué. Llavors Laporta va entrar en acció i va parlar directament amb el jugador. En la conversa sincera que han explicat en el programa ‘Onze’, de TV3, Piqué va dir a Laporta que ordenaria la seva vida, que se centraria en el futbol i va reptar els que dubten d’ell: “Si teniu nassos, porteu el millor central del món, que serà suplent“.

Piqué s’abaixarà el sou

La mateixa informació indica que en la conversa entre Laporta i Piqué, el central de 35 anys va entendre la situació econòmica límit que viu el club. En aquest aspecte va dir a Laporta que acceptaria una rebaixa substancial del sou per poder rebaixar la massa salarial.