Diego López s’ha acomiadat com a jugador de l’Espanyol. En la roda de premsa de comiat el futbolista s’ha emocionat quan ha recordat les sis temporades que ha jugat com a blanc-i-blau i el tracte que ha rebut tant del club com de l’afició.

Diego López, orgullós de jugar a l’Espanyol

Diego López ha assegurat que “han estat sis anys meravellosos” els que ha viscut a l’Espanyol. Hi va arribar l’estiu del 2016 i ara que marxa, l’estiu del 2022, ho fa “feliç i orgullós” d’haver defensat els colors blanc-i-blaus. Ha tingut paraules d’agraïment cap a l’afició, ja que ha sentit que “la meva feina ha estat reconeguda i respectada” pels seguidors. De l’afició n’ha volgut destacar que és “fidel i apassionada”.

Després el futbolista ha explicat que la seva adaptació a la ciutat ha estat molt bona tant d’ell com de la seva família i ha expressat la seva intenció que “no sigui un adeu, ja que ell sempre tindrà la porta oberta per tornar a l’Espanyol”. En aquest aspecte ha assegurat que “el millor de Barcelona és ser de l’Espanyol”.

Li hauria agradat continuar jugant com a blanc-i-blau

El club l’ha obsequiat amb una samarreta amb el 213 a l’esquena, els partits en què ha defensat la porteria de l’Espanyol, i després amb un braçal de capità.

A les preguntes dels periodistes, Diego López ha deixat clar que “m’hauria agradat continuar jugant a l’Espanyol” i que, de moment, no té la intenció de retirar-se del futbol. Això sí, ara mateix no té cap equip per anar a jugar. Per acabar ha assegurat que “amb exigència màxima, ambició i unió entre club, jugadors i afició” està segur que l’Espanyol pot aconseguir grans coses.