gerard pique joan laporta

“Si teniu nassos, porteu el millor central del món, que serà suplent“. Aquest és el desafiament que Gerard Piqué, segons ha revelat l'”Onze” de TV3, ha fet al president del Barça, Joan Laporta, . El context de la conversa no és altre que una trobada informal entre el central i el màxim mandatari culer, per tal d’abordar el rol de Gerard Piqué a l’equip de cara a la temporada 2022/23. La primera reunió de Gerard Piqué va ser amb Xavi Hernández, i posteriorment va ser Laporta qui també va decidir parlar amb el segon capità de la plantilla.

Tant Xavi Hernández com Laporta haurien dit a Gerard Piqué que el curs vinent no serà titular, a més a més de transmetre-li preocupació per la seva vida extraesportiva i les lesions que està patint. La resposta de Piqué a tots dos va ser molt clara: el central farà el que calgui per recuperar la millor versió.

Gerard Piqué s’abaixarà el sou

La mateixa informació indica que en la conversa entre Laporta i Piqué, el central de 35 anys va entendre la situació econòmica límit que viu el club. En aquest aspecte va dir a Laporta que acceptaria una rebaixa substancial del sou per poder rebaixar la massa salarial.