Onze inicial del CE Europa davant el Sants
@CEEuropa

El CE Europa buscarà la tercera victòria consecutiva a la Lliga i la segona a casa aquesta temporada. Els escapulats reben el Santfeliuenc al Nou Sardenya diumenge, 13 d’octubre, a les 12 h. El partit es podrà seguir en “streaming” al web de betevé. 

Busquen el 3 de 3

Després de la victòria històrica de l’última jornada contra el Sants, l’Europa afronta el partit contra el conjunt de Sant Feliu amb ganes de sumar la segona victòria consecutiva al Nou Sardenya. Fa dues setmanes, els de David Vilajoana van aconseguir el primer triomf a casa d’aquesta temporada.

Després d’un inici en què els escapulats van sumar tres punts de 15 possibles, la dinàmica ha canviat en les darreres jornades. Ara, l’Europa suma sis punts en dues jornades i ja té les places de promoció d’ascens a només cinc punts.

De la seva banda, el Santfeliuenc arribarà al Nou Sardenya sent el perseguidor immediat dels locals. L’equip d’Andrés González ocupa l’onzena posició amb vuit punts, un menys que l’Europa. Això sí, els del Llobregat fa cinc jornades que no guanyen.