Aquest dimecres l’Espanyol ha començat una nova etapa amb Pablo Machín dirigint el seu primer entrenament amb l’equip. Després, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva, el protagonista ha estat un dels jugadors amb més pes dins la plantilla, David López.

David López diu que no han estat a l’altura

Al central se li ha preguntat per la responsabilitat dels jugadors en la destitució de David Gallego i ha estat contundent. Ha dit que “els jugadors no hem estat a l’altura”.  El futbolista ha explicat que ha faltat que els resultats arribessin, ja que avui “els resultats ho són tot”. El que ha deixat molt clar el jugador és que “esforç, treball i sacrifici a la plantilla no li ha faltat”.

Dolgut per la destitució de Gallego

David López ha dit que està “dolgut” per la destitució de David Gallego, ja que “és una persona que li tinc estima” i és “molt treballador i humil”. A partir d’ara, ha dit que han de començar a treballar “per aprendre el nous conceptes” de Machín i que hi ha temps per redreçar el rumb a la Lliga. Per últim, ha assegurat que “és el moment d’estar units, perquè junts serà més fàcil” i ha fet una crida als aficionats, ja que ha dit que “necessitem l’afició”.