El Sants rep la visita del Castelldefels

El Sants disputarà l’últim partit de la temporada regular aquest diumenge, a les 12 h, al camp del Reus B.

Els verd-i-blancs estan obligats a guanyar si no volen patir fins l’última jornada per mantenir la categoria a causa dels descensos compensats.

Obligats a guanyar

El Reus B – Sants s’ha convertit en un partit cabdal per a la seva supervivència dels santsencs a Tercera Divisió. Una derrota dels verd-i-blancs, combinada amb una victòria del Castelldefels contra el Granollers o l’Europa, suposaria per als de Tito Lossio caure en la 17a plaça, que pels descensos compensats probablement significaria baixar de categoria i jugar a Primera Catalana l’any que ve. Cal recordar que els santsencs tenen la diferència de gols perduda contra el Castelldefels i que descansen en l’última jornada de Lliga, fet que afegeix encara més transcendència al partit d’aquest diumenge.

Tranquils

Els reusencs afronten el matx amb la feina feta, ja que es troben en una còmoda setena posició, a 22 punts d’un possible descens a Primera Catalana i a 11 punts de l’Horta, que, amb 73, tanca la promoció d’ascens a Segona B.  Tant en aquesta jornada com en la següent contra l’Hospitalet, tan sols els serveix als del Baix Camp per acabar la temporada amb bones sensacions.