Dani Andreu marxa de la Monta

El CF Muntanyesa ha comunicat aquesta nit que Dani Andreu ha deixat de ser l’entrenador del conjunt de Nou Barris. La decisió ha estat, segons els responsables del club, de mutu acord entre les dues parts. El club també ha anunciat que José Alcaraz serà el nou entrenador de la Monta. En un comunicat fet per l’exentrenador de la “Monta”, el motiu ha estat “un canvi en la direcció del projecte que ens obliga a deixar aquestat entitat.”

Dani Andreu marxa després de l’ascens

El mal inici de temporada de la Monta, dues derrotes en els primers dos partits de Lliga, i el fet que es consideri que l’equip no està demostrant que es poguessin aconseguir els objectius que tenien previst han estat els detonants de la marxa d’Andreu. El tècnic, que la temporada passada va aconseguir que l’equip tornés a la Tercera Divisió amb un ascens històric i que va ser renovat l’abril passat, ha vist com aquesta temporada el seu equip encara no havia sumat cap punt en les dues primeres jornades disputades després de perdre amb l’Igualada a la primera jornada del subgrup A de la Tercera Divisió i contra el San Cristóbal en l’últim partit disputat.

El relleu, José Alcaraz

El substitut escollit per agafar el relleu de Dani Andreu a la banqueta del Muntanyesa ha estat José Alcaraz. Actualment, el tècnic estava sense equip després d’entrenar la temporada passada el Santboià. Abans del conjunt de Sant Boi, Alcazar ha estat en clubs com el CE Sant Gabriel, els juvenils de la Unió Esportiva Sant Andreu i el Jabac Terrassa, el Sant Cugat i el Futbol Club Martinenc.

El Muntanyesa té previst presentar el pròxim dimarts, 26 d’octubre, José Alcaraz com a entrenador del primer equip. El nou tècnic només tindrà cinc dies per fer-se a l’equip i per preparar el partit dels de Nou Barris contra el Santfeliuenc.