Dani Andreu

serà l’entrenador del Muntanyesa la pròxima temporada, la 2020-21. El club i el tècnic han arribat a un acord per ampliar el seu vincle contractual un any més. L’acord preveu que Dani Andreu dirigeixi l’equip tant sigui a Tercera Divisió com a Primera Catalana.

La Federació Catalana de Futbol ha donat la Lliga de Primera Catalana per acabada a causa de la pandèmia del coronavirus, però encara no ha decidit què farà amb els ascensos i descensos de categoria. El Muntanyesa és el líder del grup 2 de Primera Catalana, per tant, amb possibilitats de pujar a Tercera la pròxima temporada, tot esperant, que decideix la FCF.

Dani Andreu ja pensa en la propera temporada

Dani Andreu ha expressat la seva satisfacció per continuar una temporada més al capdavant de l’equip de Nou Barris. El tècnic diu que agraeix la confiança que tenen en ell tant el president com la junta directiva. I que ja es posa a treballar de cara al pròxim curs.

La segona renovació

El tècnic va arribar a la Monta a final de setembre del 2018, per tant, podem dir que fa dues temporades i la propera serà la tercera que dirigirà l’equip groc-i-negre. Un cop acabada la temporada 2018-19 l’entrenador va renovar per una temporada amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a Tercera Divisió. Aquest curs el Muntanyesa ha fet un any excel·lent, li treu 15 punts al segon classificat i només ha perdut un partit dels 23 que ha jugat, i tot feia pensar que aconseguiria l’ascens, però la crisi de la covid-19 ho ha deixat tot a l’aire i en espera de la decisió de la Federació Catalana de Futbol. Amb la renovació que acaba de signar Dani Andreu, si tot va bé, complirà la tercera temporada amb l’equip d’Emilio Llamas.