Sisena victòria del Barça femení a la Lliga

El Barça de voleibol femení ha guanyat al Emevé de Lugo per tres sets a un. Les noies d’Hugo Gotuzzo han començat amb molta força i han encarrilat el primer i el segon set amb autoritat. La primera mànega l’han tancat amb un contundent 25 a 12, sempre per davant en el marcador i amb agressivitat en atac. El protagonisme del Barça ha continuat en el segon set amb un joc precís i l’equip gallec no ha trobat les eines per remuntar, culminant amb un 25 a 16 a favor de les locals. Encert en el bloqueig i en els atacs de les blaugrana, amb punts decisius d’Anna Escamilla i de la capitana Camila Maldonado. L’equip barceloní però, ha anat de més a menys, i s’ha desconnectat del partit en el tercer set, el més igualat del duel contra l’Emevé. Les visitants a força de concentració i intensitat s’han ficat dins el partit i han aconseguit el primer set al seu favor, se l’han endut per 23 a 25. Tot i aquest entrebanc, el quart set de seguida s’ha inclinat del costat blaugrana, i l’equip no ha fallat.  D’aquesta manera el Barça femení s’ha refet de la derrota de la setmana passada contra el Menorca per 3 a 1.

Màxima competitivitat entre els equips

El campionat arriba a la novena jornada de lliga, moment en el qual el conjunt entrenat per Gotuzzo es juga l’accés a la Copa de la Reina del proper mes de febrer del 2019. Queden dues jornades per acabar la primera volta i les blaugrana sumen sis victòries i tres derrotes. És una de les lligues més competides dels darrers anys, ja que hi ha molta igualtat entre els equips de la part mitja de la taula, per tant els dos següents partits seran claus per l’objectiu.

L’entrenador Hugo Gotuzzo ha destacat la joventut del nou projecte d’aquesta temporada del Barça de volei femení i ha posat èmfasi en la necessitat de créixer en intensitat i no tenir desconnexions durant els partits, que és el que fa perdre la concentració i cedir sets als rivals.

La victòria serveix per seguir a la part alta de la classificació i no eixamplar distàncies amb del primer classificat i que encara no ha perdut cap partit, el Minis de Arluy VB Logroño. La propera setmana jugaran a Madrid contra el Chamberí, el vuitè classificat de la Lliga Iberdrola.