Cristian Ubon, jugador de la UE Sants que juga la Kings League
@KingsLeague

Cristian Ubón va preferir jugar les semifinals i la final de la Kings League i no ser al partit transcendental que jugava el seu equip, el Sants, davant el Vilafranca. El president del club santsenc, Joan Forcadell ha declarat al programa ‘Que t’hi jugues’ que el jugador “va comunicar dissabte a la nit a l’entrenador que no jugaria amb el Sants, ja que preferia anar al Camp Nou”.

Un whatsapp d’Ubón per dir que no jugarà

El president de la UE Sants, Joan Focardell, ha estat un dels convidats del programa ‘Que t’hi jugues’ de Ràdio Barcelona. El màxim mandatari del club santsenc ha explicat la situació que es va viure entre el jugador i l’equip. Forcadell ha explicat que “Ubón tenia permís del club per poder jugar la Kings League sempre que prioritzés el Sants. Fins ara, s’havia comportat de manera perfecta. Però dissabte a la nit va enviar un missatge a l’entrenador per dir-li que no jugaria amb el Sants, a Vilafranca, ja que poder-ho fer al Camp Nou era una oportunitat única”

El màxim responsable del Sants ha anunciat que en les pròximes hores es reunirà la junta directiva i prendran una decisió. De fet ha recordat “que fa uns dies vam fer fora un jugador que s’havia entrenat a la Kings League sense el coneixement del club i, com és lògic, sense permís”.

“La Kings League pot fer molt de mal al futbol català”

Forcadell també ha volgut fer una reflexió. Per a ell, “el jugador podia haver jugat al matí i després haver anat al Camp Nou. Nosaltres hem de defensar el futbol català i el futbol de base. La Kings League està molt bé, però estaria millor que aquestes idees servissin per ajudar el futbol base”. I ha anat un pas més enllà. El president santsenc assegura que “ara tots els nens voldran jugar la Kings League. Està molt ben muntat, però no sé fins a quin punt farà mal al futbol de tota la vida”.

Per acabar, Joan Focardell ha advertit que, de cara a la pròxima temporada, els clubs de futbol territorial “farem un replantejament diferent i els jugadors hauran d’escollir on volen jugar si a la competició de la Kings League o als nostres clubs”.