L’Espanyol B ja és als quarts de final de la Copa Catalunya després de superar el Terrassa per la mínima (0-1). Després d’una primera part sense gaires ocasions, van ser els canvis de la segona meitat els que van crear perill a les àrees.

Sergi Arranz, que va entrar al minut 60, va ser l’egarenc que va disposar de les ocasions més clares. L’ex de l’Horta va voler demostrar a l’Olímpic de Terrassa el que ha exhibit durant anys al Feliu i Codina, però li va faltar encert sota els tres pals.

Espessos en els metres finals ambdós conjunts, no va ser al minut 82 quan Alberto va obrir el marcador. El blanc-i-blau va aprofitar una bona acció de Campuzano per empényer la pilota per anotar el solitari 0-1 del partit. Un gol que dona el bitllet per a quarts als de David Gallego, ja que reprendran la competició a la tardor.