Domini blanc-i-blau

Sisè partit i sisena victòria de l’Espanyol en aquesta pretemporada. L’equip de Rubi ha mostrat la millor versió a l’últim assaig previ a l’inici de la lliga. A la primera meitat, l’Espanyol ha portat el pes del joc i ha disposat de les millors ocasions, però Sommer ho ha evitat amb grans intervencions de mèrit. La insistència perica ha tingut premi i, en el darrer minut de la primera part, ha arribat el gol blanc-i-blau. Piatti ha aprofitat per marcar a porteria buida, després d’un error clamorós del porter del Borussia. Un gol psicològic que faria que el conjunt de Rubi arribés al descans amb un petit avantatge.

Un conjunt amb fam de gol

A la represa, Herrmann ha tingut a les seves botes l’oportunitat més clara pel conjunt alemany, però Diego López s’ha mostrat magistral sota pals. Tot seguit, s’ha establert el 0 a 2 favorable als blanc-i-blaus, en una jugada d’estratègia. Piatti ha servit una falta a Leo Baptistao, el qual ha assistit Borja Iglesias perquè foradés la porteria amb un xut creuat. El Borussia no ha abaixat els braços i ha retallat distàncies amb un gol de Drmic que només ha estat un miratge. A la sortida d’un còrner, Marc Roca ha sentenciat el partit, fent pujar a l’electrònic el definitiu 1 a 3.

Llençats a l’estrena en lliga

El balanç de l’Espanyol en aquesta pretemporada és immillorable. Ha aconseguit un ple de victòries en els sis partits que ha disputat. No només això, sinó que també ha deixat molt bones sensacions pel que fa al seu joc. Mostrant-se sòlid en defensa i letal en atac, el conjunt de Rubi està llest per enfrontar-se al Celta en el primer partit de lliga.