El Sant Andreu ja és equip dels quarts de final de la Copa Catalunya. Els quadribarrats es van imposar a l’Horta a la tanda de penals després que el duel acabés en empat a un. El marcador final va ser de 5-4 favorable als de Mikel Azparren, que segueixen passant rondes de la Copa Catalunya. José Segovia va ser l’heroi del Sant Andreu des del punt fatídic. El porter quadribarrat va treure una mà increïble en el darrer llançament de Guillem per classificar els andreuencs per a la següent ronda.

El duel va arrencar amb una primera meitat ensopida i sense cap ocasió clara de gol. A un minut del descans, Joan Noguera va assistir a Ferran per fer el 0 a 1. A la represa, el derbi va pujar de pulsacions. L’Horta va empatar l’eliminatòria en una badada quadribarrada. Ferran Tacón va definir a la perfecció en l’u contra u. A 20 minuts del final, José Antonio Llamas va veure la segona groga per protestar reiteradament a l’àrbitre després de rebre un cop de Ferran Tacón que li va fer sang a la boca. Empat a 1 final i cap als 11 metres.

Els penals decideixen el derbi de Copa Catalunya

La tanda de penals va estar marcada per l’encert dels dos porters i el seu recital d’aturades. Primer les dues d’Èric, porter de l’Horta, i després les de Segovia. El porter andreuenc va endevinar primer les intencions de Fernando Galeano i després volar en el llançament definitiu de Guillem. Abans, Ferran Tacón havia enviat el seu xut als núvols. L’Horta, que en la darrera edició de la Copa Catalunya va guanyar tres tandes de penals, va tastar ahir la cara amarga del punt fatídic mentre que el Sant Andreu disputarà, a la tardor, els quarts de final de la Copa Catalunya.