En categoria masculina, els primers a disputar-los seran el Terrassa contra el Mataró. El pròxim dia 6 de maig serà el torn dels equips barcelonins. El Club Esportiu Mediterrani viatjarà fins a Madrid per enfrontar-se al Canoe. A la Lliga regular, cada equip va guanyar un partit.

Més diferències hi ha, “a priori”, en els altres dos partits de quarts amb presència barcelonina. El CN Barcelona s’enfrontarà al CN Sabadell. En la fase regular, els de Toni Esteller van perdre els dos partits. I el Catalunya tampoc no ho tindrà fàcil amb el CN Atlètic – Barceloneta. Els mariners van guanyar, de manera clara (17-8 i 7-20) a la Lliga.

En la Divisió d’Honor femenina, els play-off es disputaran directament des de les semifinals. El Mediterrani se les haurà contra el totpoderós Sabadell. Les vallesanes han guanyat els dos partits que han disputat contra les de Pepe Alcázar en la fase regular. I el CN Sant Andreu lluitarà contra el CN Mataró per estar a la final . Les de Javi Aznar van empatar un partit i van perdre l’altre a la Lliga.