FC BARCELONA - 29 CIUDAD REAL - 27 XESCO ESPAR, entrenador del FC Barcelona "Només tinc paraules d'agraïment per a tothom, per a l'afició, per al president, per als jugadors... És el seu primer any com a entrenador del primer equip del Barça i guanya la Copa d'Europa, això és històric." XAVIER O'CALLAGHAN, jugador del FC Barcelona "No es pot demanar més. Això és un somni fet realitat, és la millor forma de marxar, guanyant." La màxima renda dels barcelonistes durant la primera part va ser de tres gols però al descans es va arribar amb un 17 a 15 que deixava el partit molt obert. A la segona, la reacció dels de Juan De Dios Román es va fer efectiva i li van donar la volta al marcador. El Barça va saber superar aquesta situació i quan faltaven dos minuts estaven a un gol de diferència, 28 a 27. Un penal transformat per Iker Romero quan quedaven pocs segons per a l'acabament del matx va significar el 29 a 27 que donava la setena Copa d'Europa al Barça, l'últim llançament de Dujshevaev, que va aturar Peric, hauria significat la victòria per al Ciudad Real, que va tastar el gust amarg de la derrota.