El Sant Andreu no ha tingut cap dificultat per guanyar el Catalunya als quarts de final de la Copa de la Reina. L’equip dirigit per Javier Aznar ha guanyat per 2 a 10 en un duel totalment controlat. Les andreuenques jugaran les semifinals, aquest dissabte 10 d’abril, contra les actuals campiones, el Sabadell.

Gran inici del Sant Andreu

El Sant Andreu ha signat un gran inici de partit i ha obert la llauna amb un parcial de 0 a 3. El Catalunya s’ha estrenat al marcador després d’uns minuts molt intensos de les andreuenques (1-3). En el segon quart, el Cata ha entrat amb força situant-se a un gol del Sant Andreu (2-3) però les de Javier Aznar han replicat de forma instantània amb un parcial de 0 a 2. De fet, la segona diana ha arribat a un segon pel descans a través d’un llançament de Noèlia Mora, la màxima anotadora amb dos gols.

El desgast físic penalitza el Catalunya

A la represa, el Catalunya ha notat l’esforç físic dels dos primers quarts i això ho ha aprofitat el Sant Andreu per etzibar el cop definitiu. Les andreuenques han encarrilat el duel amb un gran tercer quart i un pacial de 0 a 4 (2-9). Amb el partit ja sentenciat, les de Javi Aznar han rebaixat la intensitat i han tancat el marcador amb el definitiu 2 a 10.