El Lima Horta no ha començat amb bon peu la fase d’ascens a la Lliga Femenina Endesa, la màxima competició estatal, que es disputa a Leganés aquest cap de setmana. Les hortenques han caigut davant el Miralvalle per 73 a 80 en un partit que s’ha decidit a la pròrroga. Les de Sergio Manzano no han aprofitat la renda favorable que han mantingut durant tot el duel i han deixat escapar un triomf vital.

Inici aclaparador del Lima Horta

El Lima Horta ha entrat al partit molt concentrat i amb una gran efectivitat en atac. Les de Sergio Manzano, encertades des del llançament de tres, han signat un parcial inicial de 18 a 2. El Miralvalle ha despertat i ha retallat distàncies abans de finalitzar el primer quart (22-12). En l’inici del segon quart, l’equip extremeny ha fet un pas endavant i el Lima Horta ha vist com el seu coixí d’avantatge ha anat minvant (22-20). Tot i això, les hortenques s’han refet i han mantingut la renda favorable fins el descans, amb un resultat de 32 a 28.

El Miralvalle força la pròrroga

A la represa, el Lima Horta ha tornat a signar un gran inici amb un parcial de 8 a 0 i ha tornat a la renda favorable de 12 punts (40-28). El guió ha estat exactament igual que a la primera meitat. El Miralvalle ha tornat a fer un pas endavant i s’ha situat a 7 punts del Lima Horta al final del tercer quart (50-43). En els últims minuts, el conjunt extremeny ha cregut en les seves possibilitats i s’ha posat a 4 punts amb dos triples consecutius (54-50). Després d’anar tot el partit per davant al marcador, el Miralvalle ha empatat el duel a 62 i ha forçat la pròrroga.

A la pròrroga, el Miralvalle, per primer cop en tot el partit, s’ha posat per davant (62-66). El Lima Horta ha notat el desgast físic i ha acabat deixant escapar un duel que tenia controlat en tot moment (73-80). Debut amb derrota del conjunt de Sergio Manzano a la fase d’ascens de la Lliga Femenina Endesa.