Memphis Depay

Memphis podria no tornar a jugar amb el Barça. Segons informacions que han sorgit d’Anglaterra, el jugador neerlandès vol obtenir la carta de llibertat per marxar del club blaugrana durant aquest mercat d’hivern i fitxar per un altre equip on tenir més protagonisme.

Manchester United i Tottenham, a l’expectativa

Memphis vol marxar del Barça sense que el club blaugrana vegi ni un cèntim. Aquesta carta de llibertat li proporcionaria més facilitats a l’hora de trobar un club, així com una fitxa millor, ja que el seu nou equip no hauria de pagar res per la seva incorporació. Des d’Anglaterra s’assegura que el Manchester United, rival del Barça al play-off de vuitens de l’Europa League, i el Tottenham Hotspurs, estan molt atents a la situació de Memphis i pensen en ell com a possible reforç.

Memphis ja va arribar a cost zero

Memphis considera que el Barça no hauria de demanar res per ell, ja que quan va fitxar pel club blaugrana, l’estiu del 2021, ho va fer com a agent lliure. A Memphis li queda contracte fins al juny del 2023, és a dir, poc més de sis mesos, i creu que el Mundial de Qatar li pot servir per revaloritzar-se.

El Barça no veuria malament aquesta operació. D’una banda, li permetria estalviar-se el sou d’un jugador que gairebé no ha participat aquesta temporada i que té molta competència a la seva posició. I, de l’altra, alliberaria una fitxa per poder incorporar algun jugador durant aquest mercat d’hivern.