Partit molt disputat en el Municipal de Nou Barris entre dos candidats al play-off, en la vintena jornada del grup 2 de la Primera Catalana, que ha acabat en empat a zero. El Muntanyesa continua amb la seva espectacular ratxa de 17 partits sense conèixer la derrota.

Primera part sense ocasions clares

Durant tot el primer temps, cap dels dos equips ha disposat d’ocasions clares. Durant bona part del matx la pilota s’ha passejat pel mig del camp però ningú tenia el control del joc. Isaac Maldonado, per part local, i Peralta, per part visitant, no han estat encertats en les poques ocasions de què han disposat.  A més a més, la primera part ha destacat per la quantitat d’entrades que hi ha hagut, tant per part del Muntanyesa com del Viladecans.

El Muntanyesa no aprofita l’oportunitat

La segona meitat ha estat marcada pel penal assenyalat al conjunt barceloní en el minut 70 i que Charli Ruiz ha estat incapaç de transformar després d’una bona aturada de Jaime. El conjunt visitant també ha disposat d’una ocasió que s’ha estavellat al pal i ha estat capaç d’esgarrapar un punt d’un camp que s’ha convertit en un fortí.

L’últim partit que els de Dani Andreu van perdre va ser el 16 de setembre davant el mateix Viladecans. Des d’aleshores, la Monta ha guanyat o empatat tots els partits.

La roda de premsa dels entrenadors