Handbol Poblenou triomfa a la pista de la Salle Bonanova

El derbi barceloní de la primera estatal d’handbol entre mariners i l’equip col·legial ha caigut del costat visitant. Els poblenovins s’han desfet finalment per una diferència ajustada de només dos gols de la Salle Bonanova, en un partit emocionant per evitar les places de descens.

Els dos conjunts, que ja s’havien enfrontat diverses vegades en les diferents categories de l’handbol, han començat el matx molt conservadors, amb unes defenses denses que no han deixat que cap dels dos equips portés la iniciativa del joc. Al descans s’ha arribat amb un marcador molt curt, només 7 a 8 gols a favor de l’Handbol Poblenou.

Una primera part com dèiem de més tempteig, igualada que deixava tot obert de cara al segon temps.

Bona actuació del porter i victòria cabdal pel Poblenou

La segona meitat ha seguit amb la mateixa tònica d’equilibri en el marcador, però transcorreguts uns minuts, un parcial de 0 gols a 4 a favor dels poblenovins ha trencat el partit. Gràcies a aquests minuts d’efectivitat, l’Handbol Poblenou ha pogut despuntar i ha agafat la màxima diferència de gols respecte la Salle Bonanova, amb cinc gols per sobre. La Salle Bonanova però, ha seguit lluitant i, esperonat pel seu públic, ha aconseguit reduïr les diferències fins a l’ajustat 19 a 21 final, amb menció especial a la gran actuació del porter del Poblenou que ha evitat la remuntada local.

El Poblenou trenca una mala ratxa de derrotes en els darrers partits i respira més tanquil a la classificació de primera estatal, mentre que la Salle Bonanova, que venia d’una dinàmica molt positiva de victòries, ha vist un pèl frenada la seva progressió per evitar les posicions de descens de categoria. De tota manera, els dos equips hauran de seguir lluitant en aquesta segona volta per sortir de la part baixa de la taula.