Messi
@FCBarcelona

El Barça ha empatat contra el València, que ha jugat molt bé i ha demostrat el bon estat de forma que travessa amb un merescut 2 a 2. Els culers no han fet un bon partit i deixen la ratxa de victòries de lliga en vuit. Des de la jornada 13, contra l’Atlètic de Madrid, el Barça ho havia guanyat tot.

Primer temps d’un València més efectiu

El partit, en cap moment ha tingut un dominador clar i les poques ocasions arribaven tant per una banda com per l’altra. En el minut 23, una bona combinació entre Rodrigo i Gameiro ha permès rematar creuat al primer toc i superar per sota Ter Stegen (0 a 1). El Barça no dominava el partit i no estava disposant d’ocasions clares. Amb això, en una nova oportunitat per als visitants, penal de Sergi Roberto sobre Wass que Parejo s’encarrega de transformar i situar el 0 a 2 en el marcador. Aquest resultat ha esperonat els homes d’Ernesto Valverde, que ràpidament han empatat per mitjà d’un altre penal sobre Semedo que ha marcat Messi, amb cama esquerra, per posar l’1 a 2.

Un gol i poc més

Conscient de les dificultats que el Barça estava trobant per generar perill, Ernesto Valverde ha optat per donar entrada a Jordi Alba i tornar a situar Sergi Roberto de lateral dret. Els minuts han anat passant i l’equip che, replegat al darrere, ha intentat per mitjà de contraatacs sentenciar el partit, i a punt ha estat Rodrigo d’aconseguir-ho en el minut 18 però el seu xut ha marxat alt. A la jugada següent, Messi, que no ha quallat un bon partit, ha acabat marcant el segon amb un xut de fora l’àrea, ajustat al pal, i ha situat el 2 a 2 en l’electrònic quan més còmodes es trobaven els homes de Marcelino. A partir d’aquí, i amb l’entrada d’Arthur, els blaugrana ho han intentat però han estat incapaços de marcar.

Amb aquest empat els catalans es deixen dos punts i els seus immediats perseguidors tenen l’opció de retallar distàncies a la classificació.