El CEU Rugby Barcelona ha perdut la final contra el RC Vilafranca per un clar 45 a 12. D’aquesta manera, els del Penedès no han perdut cap partit aquesta temporada, ni a la lliga regular ni als play-off, i han estat els clars dominadors de la Divisió d’Honor Catalana de Rugbi. Gràcies a aquest títol podran disputar la fase d’ascens a la categoria nacional de la Divisió d’Honor B. Per assolir l’ascens han d’enfrontar-se als campions de València, les Balears i l’Aragó.

El Vilafranca domina des de l’inici

El Vilafranca ha marcat el ritme del partit i al descans dominava 31 a 0. A la represa, els del Penedès han aconseguit un assaig més, però els barcelonins no han defallit i a les acaballes del partit han aconseguit dos assajos. El primer, d‘Álvaro de Mora, i el segon, de Jean-Paul Zisa, més la transformació de Tomás Sanz, han deixat el marcador en el definitiu 45 a 12. Tot i perdre, el CEU ha fet un gran partit.

Gran temporada del CEU

Tot i la derrota, el Club Esportiu Universitari ha fet una gran temporada. A la lliga regular van acabar tercers amb sis victòries i dues derrotes. Als quarts de final van derrotar els Cocodrils de Viladecans per 34 a 10. A les semifinals van guanyar el Lleida al seu camp per 29 a 39, amb remuntada inclosa.