El Barça CBS guanya el Lima Horta per 89 a 50. Les campiones de lliga disputaven l’últim partit a la segona màxima categoria, el dia en què se’ls ha fet entrega també del trofeu de la lliga.

El Barça CBS fa la feina

Primer quart poc complicat per a les campiones de la LF Challenge. Després d’avançar-se amb dos triples seguits d’Itziar Llobet, les d’Isaac Fernández s’han despenjat del partit i han arribat a perdre 11 a 18. Cap al final del primer temps han aconseguit reduir distàncies, per marxar a la primera pausa 20 a 19. El Barça ha fet valer el seu títol per refer-se d’uns primers minuts una mica difícils. Han dominat el segon període sense cap problema, i han superat un Lima Horta que ha tingut dificultats per anotar durant els primers minuts. La primera part ha acabat amb un marcador favorable a les locals (48 a 29), que han marxat al descans gairebé 20 punts per sobre.

Un Barça molt anotador

Tercer quart amb un Barça que ha continuat sent molt superior. El Lima Horta ho ha intentat, però només ha aconseguit anotar 10 punts més, la majoria en el tram final del quart. Per part de les locals, bon inici de la segona part de Llobet i Guerrero. Els darrers minuts del partit han continuat amb la dinàmica de la resta. Un Barça molt superior li ha deixat al Lima Horta poques ocasions per anotar, però ho ha intentat. El partit ha acabat 89 a 50.