Després d’un gran partit de la Guine la setmana passada que va fer reviure el somni de la permanència amb la victòria davant el Figueres, els barcelonins han empatat i d’aquesta manera han sentenciat el descens de la Tercera RFEF.

El Guineueta aguanta sota patiment tota la primera part

El Guineueta ha sortit ofegat i amb moltes dificultats per treure la pilota des del darrere. L’equip de Luis Gallego ha patit molt durant els primers minuts del partit. El Manresa, en canvi, ha sortit a jugar amb el seu estil i ha gaudit de bones ocasions davant la porteria de Xavi Bertran.

Els minuts passaven i les coses continuaven igual, tot i que la Guine ha mantingut la porteria a 0 durant els primers 45 minuts. Els jugadors han marxat al descans amb el 0 a 0 al marcador.

Empat a Manresa i la Guine baixa a Primera Catalana

Les coses han continuat en la mateixa línia a la segona part. La Guine ha posat una marxa més per tal de buscar el gol. Els barcelonins han practicat una pressió més intensa i possessions més llargues, però d’igual manera que a la primera, els costava molt avançar del mig camp.

En un final vibrant, el Manresa s’ha avançat, un minut abans del final, amb un gol de Javi López. Però els de Nou Barris han reaccionat i, en el temps afegit, Cristian ha fet l’empat a 1. Un resultat insuficient i que certifica el descens de la Guineueta a la Primera Catalana.