@FCBarcelona

El Barça, amb un equip plagat de suplents, ha perdut davant el Celta per 2 gols a 0. Els gallecs, amb gols de Maxi Gómez i Iago Aspas han aconseguit tres punts clau per assegurar-se la permanència. A més de la derrota, els blaugrana han vist com Dembélé s’ha retirat per una lesió als isquiotibials.

Un contratemps per començar

El partit no ha començat gens bé per als blaugrana. Al primer minut de partit, Dembélé ha demanat el canvi després de notar unes molèsties musculars a la cuixa dreta. El francès té una lesió als isquiotibials de la cama dreta i caldrà fer-li més proves per saber l’abast de la lesió. El conjunt de Valverde ha trigat a reaccionar i, fins al minut 20, no ha tingut ocasions clares. El Celta, de la seva banda, ha tingut la primera a la mitja hora de partit.

Els gallecs han fet un pas endavant i Iago Aspas i Boudebouz han gaudit de bones ocasions per avançar-se en el marcador. El Barça ho hauria pogut fer amb una ocasió de Wague, després d’una bona jugada de Riqui Puig.

A la segona part, el VAR protagonista

La segona part ha començat amb un gol del Celta. Araújo ha rematat una pilota rebutjada per Cillesen, però el VAR ha considerat que el davanter estava en posició de fora de joc. El Celta ha continuat atacant i, al minut 56, Boufal ha xutat per sobre el travesser de la porteria blaugrana. I tant s’han acostat els gallecs que, Maxi Gómez, al minut 67 ha fet l’1 a 0. I pocs minuts després ha estat Todibo qui s’ha retirat del terreny de joc.

Quan quedaven quatre minuts per acabar, el Celta ha vist com aquest cop el VAR sí que li concedia un penal al seu favor. Iago Aspas, des dels 11 metres ha xutat i ha aconseguit el 2 a 0 que deixa els gallecs gairebé amb la permanència assegurada.