A poc menys de 24 hores per la disputa del derbi entre la Unió Esportiva Sant Andreu i el Club Esportiu Europa, dos dels jugadors clau dels seus equips com Juanma Miranda i Àlex Cano han visitat el programa ‘btv esports’.

Els dos jugadors ens han explicat com afronten el derbi de la jornada que es disputarà al Narcís Sala. Tots dos s’han mostrat optimistes i confien que, aquest cop, el partit no acabi en empat, tal com ha passat en els últims set enfrontaments.

 

Durant la conversa amb Sergi Cebrián i Jordi Montalbo, els jugadors dels dos equips també han parlat de la polèmica de la setmana, la celebració del Sant Andreu després de guanyar la Copa Catalunya per segona vegada a la seva història. El capità de l’Europa ha assegurat que diumenge no faran el passadís al Sant Andreu tot i la consecució del títol. Cano ha justificat la decisió del club per no trobar respectuosa la manera en com el Sant Andreu va celebrar la Copa Catalunya. Àlex Cano ha remarcat que quan ells van guanyar el mateix títol l’any 2015, no va haver-hi cap menció al rival de la ciutat i s’ha mostrat molest pels crits contra el club gracienc.

Les paraules d’Àlex Cano

Juanma Miranda, de la seva banda, ha justificat la celebració i ha remarcat que si la tornessin a guanyar la celebrarien de la mateixa manera. El central andreuenc ha dit que les celebracions es van fer sempre des del respecte cap a l’Europa.

La valoració de Juanma Miranda

El partit entre quadribarrats i escapulats es podrà veure en directe aquí.